Известие

Collapse
No announcement yet.

Понеже не отбирам по окачването...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Понеже не отбирам по окачването...

Понеже не отбирам по окачването, а колата тропа и от пред и от зад и от 4-те колела като мина дори през закърпеното по асфалта ми е нужно някой да ме насочи къд да проверя и как. Гледах от долу едното магаре е сменяно и долните носачи и те приличат на нови. Колата също по легналите полицаи започва да се люлее на страни, предимно задницата.
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Биалетки???
    Потропване леко ли се чува, или яко лопане????
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Така нищо не може да се разбере. Може да е от всичко, най вероятно тампони на шенкелите отзад и тампони на горни или долни носачи отпред. Също така може и тампони на предната стаб. щанга. Трябва си хидравличен крик и добър оглед. Люлеенето ти е от скапани амортисъори комбинирано със скапаните вече тампони

Comment

Нагласи хилядарка и тичай на сервиз ако те хване по-малко може да почерпиш с рестото

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

мойта тропа отпред на дупките.ходих на сервиз и ми смениха някви фтулки на горни носачи,гледа ми амортисиори,тампони...и вика,че сичко е ОК,ама пак тропа?! начи,най-простия пример:завивам на едно кръстовище и един ми се натиска отзаде,дай първата,мощно жега и завивам в същия момент,колата не мое да влезе в пътя от въртежи,и се чува "ТУП<ТУП<ТУП" отпреде,доста силно.от тогава не правя такива изпълнения.някакви предположение от какво може да е тва.същото тропане се чува и на дупки.нещо от рода на хрупане е.
          Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Първоначално публикувано от zimin
            мойта тропа отпред на дупките.ходих на сервиз и ми смениха някви фтулки на горни носачи,гледа ми амортисиори,тампони...и вика,че сичко е ОК,ама пак тропа?! начи,най-простия пример:завивам на едно кръстовище и един ми се натиска отзаде,дай първата,мощно жега и завивам в същия момент,колата не мое да влезе в пътя от въртежи,и се чува "ТУП<ТУП<ТУП" отпреде,доста силно.от тогава не правя такива изпълнения.някакви предположение от какво може да е тва.същото тропане се чува и на дупки.нещо от рода на хрупане е.
            Може да ти е отишло карето на полуоската, като се преебат лагерите, след като вече се е преебал маншона на карето и е изтекло маслото има хоп-троп и луп-луп.
            Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

колега направо сиси за ново каре ако ме питаш мен.точно такива са признаците
              Mercedes W202 - 200kompressor 99'
              Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
              Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Или носачи
                0888515205

Comment

Айде няма нужда. Тропането било от апаратите на задните врати. Преместих ги малко на вътре и вече няма и помен от потропване.

Comment

ами гледаха ми носачите както казах вече и са ОК
                    Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Re: Понеже не отбирам по окачването...

Първоначално публикувано от oem
                      Понеже не отбирам по окачването, а колата тропа и от пред и от зад и от 4-те колела като мина дори през закърпеното по асфалта ми е нужно някой да ме насочи къд да проверя и как. Гледах от долу едното магаре е сменяно и долните носачи и те приличат на нови. Колата също по легналите полицаи започва да се люлее на страни, предимно задницата.
                      Историята при мен беше следната.При преглед на ходовата част всичко уж изглеждаше ok,но имаше страхотно тропане.Започна се с смяна на долни носачи-никакъв резултат,накрайници-никакъв резултат,стабилизираща щанга-никакъв резултат,горни носачи-колата заспа, но за по малко от месец и пак се появи почти същото тропане.Накрая смених двете биалетки на стабилизиращата щанга и повече от месец по полигоните в града няма проблем.Сега колата е като гумена топка.
                      Ти прецени как да постъпиш.Моя съвет е да почнеш от проклетите биалетки.Те са по 20,00лв за брой,не е фатално и да сгрешиш.Мисълта ми е да тръгнеш от по малките разходи и ако имаш късмет да изчезне ще е добре.Успех.
                      Alfa Romeo 156 2.5 V6

Comment

Не тропа вече. Виж по-нагоре!

Comment

мислех че се шегуваш.Sorry
                          Alfa Romeo 156 2.5 V6

Comment

Working...
                          X